Plus Benders

Toen Martijn bij Plus Benders aan de slag ging, had hij al enorm veel ervaring in de supermarktbranche. Voorheen was hij namelijk ruim 35 jaar werkzaam bij Edah. “Er was meteen een klik en Martijn kon direct aan de slag!”

Martijn is het meest in zijn element ‘achter de schermen’. Emballage en vrachten verwerken doet hij het liefst. “Maar ik vul ook goederen bij in de winkel. Aan de grootte, drukte en het aantal collega’s heb ik in het begin wel moeten wennen.” Bedrijfsleider Rick Willems: “Martijn is de afgelopen drie jaar enorm gegroeid. Hij is echt een volwaardig lid van het team! De inzet en betrokkenheid van Martijn zijn enorm. Hij krijgt bij ons veel ruimte en voert zijn taken zelfstandig uit. Als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen gaat hij echt voor je door het vuur.” “Dat klopt”, beaamt Martijn. “Ik heb veel aan Plus Benders te danken, dus zij kunnen altijd een beroep op mij doen. Werken voelt voor mij als thuiskomen.”

 

Plus Benders in het kort

Aandacht, kwaliteit, lokaal en verantwoord zijn belangrijke begrippen binnen de Plus supermarkten. Hoewel de keten ruim 253 winkels herbergt, willen ze absoluut niet de grootste van Nederland worden. Service staat hoog in het vaandel en die moet dan ook het allerbeste zijn! De Plus supermarkt waar Martijn werkzaam is, is gevestigd in Venlo en is zeer bekend in de regio.

"Martijn is de afgelopen drie jaar enorm gegroeid. Hij is echt een volwaardig lid van het team!"

Plus Benders
Straelseweg 183
5914 AL Venlo
www.plus.nl