Océ - a Canon Company

Voor Océ is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke reden om samen te werken met Vindt. Maar nu op diverse plekken binnen de organisatie medewerkers zijn gedetacheerd, ontdekt Océ ook andere voordelen. 

Alan van Hoey, global HR manager: Océ is een innovatiedivisie van Canon. Omdat we veel variatie in werkzaamheden hebben, kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt prima inpassen in werkprocessen. Door onze open cultuur passen ze perfect binnen het team en leveren ze eigenlijk direct toegevoegde waarde." Dit onderstreept ook supervisor Gerard Barneveld: "Bij Océ werken we in een zogenaamde buddy-constructie. De medewerker van Vindt heeft een buddy binnen Océ als eerste aanspreekpunt. De buddy is iemand die al langer bij Océ werkt en het reilen en zeilen van onze organisatie kent. Hierdoor kan de medewerker in kwestie heel zelfstandig functioneren."

Door de grote variatie in werkzaamheden kunnen we medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt prima inpassen in werkprocessen.

Océ - a Canon company
St. Urbanusweg 43
5914 CA Venlo 
global.oce.com