Hakvoort Professional

Het moment dat WAA groep voor haar cateringdienst op zoek ging naar een nieuwe grootkeuken, bleek het begin van een mooie samenwerking met Hakvoort Professional.  Moniek Collin werkt inmiddels alweer zes jaar bij HakPro. Haar dienstenpakket? Van alles, van koffie zetten tot schoonmaken.

Moniek werkt sinds 2008 bij Hakvoort Professional. Jolanda Berden, hoofd administratie, vertelt enthousiast over collega Moniek: “Moniek is een leuke dame en erg plezierig in de omgang. Na een inwerkperiode, waarin ze enorm veel heeft geleerd, is Monique nu helemaal ingeburgerd. Ze is één van ons en we zijn enorm trots op haar.”


Monieks taken variëren van het maken van koffie tot het voorbereiden van de lunch en van het schoonmaken van de kantoren tot andere huishoudelijke zaken. Door samen te werken met Vindt Arbeidsmarktservices, wil Hakvoort Professional invulling geven aan Maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Een relatie op dit vlak prefereren we boven een relatie met een commerciële organisatie”, vertelt Jolanda. “Maar bovenal zijn we heel tevreden. We hopen dat Moniek nog veel jaren bij ons blijft.”

 

Hakvoort Professional in het kort

Hakvoort Professional is een leverancier van professionele grootkeukens en keukenapparatuur voor hotels, restaurants, bedrijven en instellingen. In een van de zes showrooms in Nederland kunnen potentiële opdrachtgevers zich oriënteren op een breed scala aan keukenapparatuur en –benodigdheden.

"Door samen te werken met Vindt, willen we invulling geven aan MVO. Maar bovenal zijn we heel tevreden."

Hakvoort Professional
Venrayseweg 44
5928 NZ Venlo
www.hakpro.nl