Arrow Electronics

Met 16 man sterk staan ze elke dag paraat bij Arrow; het team op locatie van Vindt. De medewerkers legen containers, vouwen en plakken dozen en halen grote pakketten op. “Dankzij deze ondersteunende werkzaamheden kan ons primaire proces vlotjes verlopen”.

De gemotiveerde medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Conny Roman is als manager eindverantwoordelijk voor de samenwerking tussen Arrow en Vindt. “Het succes van deze samenwerking is de win-win situatie; Vindt heeft een goed project voor haar medewerkers, wij hebben kwalitatieve en loyale arbeidskrachten.” Ook  zakelijk gezien is Conny erg te spreken over de samenwerking: “Anders dan je misschien zou verwachten bij een sociale werkvoorziening gaat de communicatie over bijvoorbeeld prijs en meer-minderwerk er open en professioneel aan toe. Het grootste voordeel voor ons is echter de flexibiliteit. Vindt speelt in op onze capaciteitsbehoefte.”

 

Arrow Electronics in het kort

Met meer dan 460 vestigingen verdeeld over 58 landen, is Arrow Electronics het grootste en modernste opslag- en distributiecentrum –in vaktermen warehouse-  voor elektronische componenten in Europa. Het Vindt-team werkt op de locatie Venlo.

“Onze Amerikaanse moederorganisatie heeft onze samenwerking met Vindt als voorbeeld gesteld voor al onze Europese vestigingen”.

Arrow Electronics Inc.
Dirk Hartogweg 8
5928 LV Venlo
www.arrow.com