Agmi Group

Kevin Jagt is al meer dan acht jaar in dienst bij Agmi Group in Tegelen. De laatste jaren werkt hij op de expeditie. Orders picken, borden inpakken en bestellingen klaarmaken… dat zijn in een notendop de werkzaamheden van Kevin. 

Kevin is bij Agmi Group in dienst, maar krijgt begeleiding van een consultant van Vindt. Deze vorm van samenwerken heet begeleid werken. Ook de werkgever wordt door Vindt begeleid. Meriam Munten, manager HRM bij Agmi Group, vertelt hierover: “De consultant van Vindt helpt ons de taken van Kevin slim te organiseren, zodat hij zijn werk goed kan doen. Dat is prettig, want die expertise hebben we zelf niet in huis. Naar mijn mening zou elk bedrijf moeten overwegen om iemand met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Het vergt soms een andere kijk op je bedrijfsprocessen; daar moet je voor openstaan. Maar daarvoor in de plaats krijg je een enorm bevlogen medewerker die hard werkt en enorm loyaal is. Wat wil je nog meer?”

Agmi Group in het kort

Agmi Group in Tegelen is gespecialiseerd in het produceren van bewegwijzering. Van verkeersborden (denk aan stop- en parkeerborden) tot straatnaambordjes en van bewegwijzering voor bedrijven tot de grote jongens die boven de A2 hangen. En zelfs complete tunnelinrichtingen komen uit de Tegelse fabriek.

“Elk bedrijf zou moeten overwegen om iemand met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.”

Agmi Group
Steenweg 11b
5932 AC Tegelen
www.agmi.nl