AkartonAkartonAkarton is een toonaangevend producent van (golf)karton verpakkingen en aanverwante materialen. Een team van Vindt werkt dagelijks bij Akarton op locatie. "Hierdoor kunnen we met het gehele team de maximale productiviteit halen."
Lees meer >>
Océ - a Canon CompanyOcé - a Canon CompanyVoor Océ is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke reden om samen te werken met Vindt. Maar nu op diverse plekken binnen de organisatie medewerkers zijn gedetacheerd, ontdekt Océ ook andere voordelen: "De medewerkers leveren direct toegevoegde waarde."
Lees meer >>
Janssen Distribution ServicesJanssen Distribution ServicesOp verschillende afdelingen van Janssen Distribution Services in Venlo werken medewerkers via Vindt. "Door de samenwerking met Vindt zijn we in staat om kwalitatief goede medewerkers te werven."
Lees meer >>
Juneman AdministratiesJuneman AdministratiesBij Juneman Administraties in Venlo werkt al enkele jaren een medewerkster via Vindt. Wat begon met een ‘via-via’ contact is uitgegroeid tot een waardige werknemer. “Wij zijn een goed team. Samen staan we sterk voor Juneman Administraties”.
Lees meer >>
Politie Eenheid LimburgPolitie Eenheid LimburgPolitieauto’s naar de wasserette en garage rijden, reparaties uitvoeren, pakketjes van het ene bureau naar het andere brengen… Zomaar een greep uit de werkzaamheden die Willem Oldenthal uitvoert sinds hij in juni 2014 als huismeester startte bij het Facilitaire Services Team in Venlo.
Lees meer >>
DSV SolutionsDSV SolutionsOnder hoge druk een top-product afleveren… dat is wat het team van Vindt dagelijks doet op locatie bij DSV Solutions in Venlo. “Sinds het team van Vindt hier werkt, scoren we beter bij kwaliteitscontroles.”
Lees meer >>
Hakvoort ProfessionalHakvoort ProfessionalKoffie zetten, de lunch voorbereiden, schoonmaken en klanten voorzien van een kopje koffie… Moniek Collin draait er haar hand niet voor om. Sinds 2008 is zij een vaste kracht bij Hakvoort Professional in Venlo.
Lees meer >>
Seacon LogisticsSeacon LogisticsBij Seacon Logistics in Venlo is al sinds jaar en dag een team – 18 man sterk, inclusief teamleiders - verantwoordelijk voor een viertal deelprocessen. “De druk om te presteren is hier continu hoog.”
Lees meer >>
Trefcenter VenloTrefcenter VenloHet hart van het Trefcenter in Venlo is een levensgrote supermarkt, die we kennen van onder andere de hamsters, het blauwe logo en gewoon bij... Dagelijks steekt hier een team van vier enthousiaste Vindt-medewerkers de handen uit de mouwen.
Lees meer >>
Arrow ElectronicsArrow ElectronicsContainers legen, dozen vouwen en orderpicken; het team van Vindt voert dagelijks ondersteunende werkzaamheden uit bij Arrow. “De medewerkers van Vindt werken hard en leveren goede kwaliteit”.
Lees meer >>
Plus BendersPlus BendersMartijn Jenniskens is al enkele jaren werkzaam bij Plus Benders, waar hij vanuit Vindt is gedetacheerd. “Martijn is niet meer weg te denken voor- én achter de schermen van onze supermarkt."
Lees meer >>